Firefox for Intel-Mac på vei

- Vi planlegger å slippe Firefox for Intel-versjonen av Mac OS X i mars, sammen 1.5.0.2-oppdateringen til Firefox, sa Mozilla-utvikler Josh Aas til ZDNet Australia. Foreløpig anbefaler Mozilla eiere av Intel-baserte Mac-maskiner å bruke den vanlige versjonen av Firefox for Mac, som også vil fungere.

Aas har selv lagt ut uoffisielle versjoner av Firefox, Thunderbird og Camino på Mozillas nettsider. Han har hatt tilgang til Intel-baserte Mac-maskiner i lengre tid, og foreløpig finnes det noen problemer. Blant annet krasjer Macromedia Flash ofte, noe man venter på en oppdatering fra Macromedia for å fikse. Et annet problem gjør at de må bytte til en Intel-versjon av Java-pluginet.

Likevel mener Aas at porteringen til den nye plattformen har gått svært bra. - De uoffisielle versjonene fungerer svært bra med unntakene Flash og Java, som er slått av som standard foreløpig, sa han til ZDNet Australia. Samtidig advarer han at disse uoffisielle versjonene ikke er støttet av verken Mozilla Corporation eller Mozilla Foundation.

Dersom du er så heldig at du sitter på en Intel-basert Mac-maskin allerede, kan du hente ned de uoffisielle versjonene fra Mozilla.

Kilde: ZDNet Australia

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen