Firefox 3.0 har 700 feil


Bilde: webware.com

Ifølge Computerworld blir kun 20 prosent av rundt 700 feil i Firefox 3.0 rettet når den endelige utgaven av den nye nettleserversjonen slippes neste år.

Poenget skal visstnok være at Mozilla er såpass ivrige på å unngå ytterligere forsinkelser, at utviklerne ikke rekker å fikse alle feilene.

Asa Dotzler fra Mozilla skriver derimot i sin blogg at dette er en fullstendig feiltolkning. Riktignok bekrefter Dotzler at utviklerne allerede har fikset rundt 11 000 feil, og at det nå gjenstår å fikse rundt 700. Utviklerne diskuterer nå hvordan alle feilene bør behandles - ikke alle er like kritiske, sier Dotzler.

Last ned

Slippkandidaten til Firefox 3.0 Beta 1 ble gjort tilgjengelig for en uke siden.

Riktignok ble nedlastingsmuligheten stoppet via HTTP - den ble senere kun tilgjengelig via FTP. Årsaken er at pågangen ble for stor, pluss at mange brukere ikke er klar over at dette er en testversjon som fortsatt ikke er stabil - les mer.

Det blir trolig sluppet én eller to betaversjoner i tillegg før den endelige utgaven. Firefox 3.0 er dermed forsinket med rundt tre måneder i forhold til den opprinnelige planen.

(Kilde: Betanews)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen