Firefox 2.0 RC3 er ute

Alternativ tekst mangler

Mozilla Foundation er klar med den tredje slippkandidaten av Firefox 2.0, som trolig er den siste før endelig lansering om kort tid. Den er tilgjengelig på flere språkversjoner - inkludert norsk bokmål og nynorsk.

Det er ingen stor forskjell mellom RC3 og forrige slippkandidater - iallfall ikke synlig sådan. Den innebygde stavekontrollen skal likevel være på plass, men for at den skal fungere må du installere utvidelsen Norsk Bokmål og Nynorsk ordliste som du kan laste ned fra addons.mozilla.org.

Vi testet ut stavekontrollen i dialogbokser, men kontrollen fungerte ikke. Dette til tross for at vi satte en hake i "Kontroller staving mens jeg skriver" i menyvalget Innstillinger, Generelt, Nettlesing.

Firefox 2.0 RC3 kan lastes ned fra mozilla.org. Dersom du allerede har Firefox 2.0 RC1 eller RC2 installert, skal du få melding om at en oppdatering (RC3) er tilgjengelig. Eventuelt kan du laste ned RC2 via menyvalget Hjelp og Se etter oppdateringer.

Firefox 3.0

Selv om det er like før Firefox 2.0 slippes, driver Mozilla allerede for fullt med utvikling av Firefox 3.0. De har opprettet en nettside under wiki.mozilla.org der alle som ønsker det kan sende inn sine forslag angående Firefox 3.0.

Det foreløpig uklart når Firefox 3.0 slippes, men det blir trolig mot slutten av neste år.

(Kilder: PC World.com, Mozilla)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen