Firefox 2.0 Alpha 3 sluppet

Firefox

Firefox 2.0 Alpha 3 er nå klar for nedlasting. Denne versjonen, som foreløpig har kodenavnet "Bon Echo", har blant annet fått en innebygd funksjon som skal beskytte brukeren mot svindelforsøk på Internett - såkalte phishingforsøk. I tillegg vil forslag om søkeord nå dukke opp sammen med søkehistorikk i søkeboksene for Google og Yahoo.

Du kan laste ned Firefox 2.0 Alpha 3 fra nettsiden developer.mozilla.org og teste den ut selv. Mozilla Foundation påpeker at en alpha-versjon ikke anbefales for vanlige brukere fordi den er langt fra ferdig utviklet. Den er i utgangspunktet beregnet for testere og utviklere.

Endelig versjon i august
Firefox 2.0 Beta 1 skal etter planen slippes i neste måned, og den endelig versjonen kommer trolig i august. Blant funksjoner som tidligere var planlagt i Firefox 2.0, men som nå droppes i den endelige versjonen, er funksjonen Places, en søkbar historikk og en ny funksjon for bokmerker. Dette er funksjoner som er relativt tunge utviklingsmessig, og ville trolig ha forsinket lanseringen av Firefox 2.0.

(Kilder: TechWeb, Mozilla Foundation)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen