Firefox 1.0.4 ute nå

Den nye versjonen kommer som et svar på de to ekstremt kritiske hullene som ble oppdaget i forrige uke. Det er også fikset noen feil i DHTML, som noen brukere kunne oppleve på enkelte nettsider.

Frem til Firefox 1.1 kommer, sannsynligvis i juni, vil det ikke bli lansert noen nye store egenskaper i nettleseren. Med Firefox 1.1 vil vi se raskere surfing fra nettleserens hurtigminne, en forbedret oppdateringsfunksjon, endringer i hvordan programutvidelser blir behandlet og støtte for SVG-formatet.

De to ekstremt kritiske hullene som nå har blitt fikset, er de første som hullene med denne alvorlighetsgraden som har dukket opp i Firefox. Hullene benytter seg av JavaScript i et såkalt kryss-skriptingangrep. Hullene fikk denne alvorlighetsgraden fordi det allerede finnes kode som utnytter dem.

Du kan få tak i siste versjon av Firefox fra nettsiden GetFirefox.com. Foreløpig er det bare den engelskspråklige versjonen som er tilgjengelig, men versjoner på flere språk vil bli gjort tilgjengelig i løpet av dagen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen