Firebånds PDA fra HP


(Hentet fra Smartphone.net)

Det har versert en flom av rykter rundt en kommende hybrid-PDA fra HP; nå kjent som iPAQ H6300. Nettstedet Smartphone.net kunne i tillegg nylig publisere en bekreftet liste over de forventede spesifikasjonene til enheten.

H6300 vil bli den første håndholdte fra HP med innebygget mobiltelefoni og GPRS, og vil ha støtte for hele fire forskjellige nettverk; GSM 850, 900, 1800 og 1900. Dette åpner for bruk både i Sør-Amerikanske og Nord-Amerikanske nettverk.

Når man legger til at enheten har fått både Blåtann og WiFi er det ingen som kan rakke ned på nettverksmulighetene den har å by på. H6300 vil også få SDIO-støtte, noe som gjør at man kan legge til ekstra funksjonalitet gjennom SD-kort.

Skjermen på enheten er en 3,5 tommers transreflektiv TFT-skjerm, som er en skjermtype som i tillegg til å være strømsparende også takler sollys.

H6300 kommer forøvrig mest sannsynlig i to versjoner, en med et 640 x 480 pikslers VGA-kamera, samt en business-utgave uten kamera. Dette rett og slett fordi stadig flere virksomheter legger ned forbud mot enheter med innebygget kamera i frykt for industrispionasje og lignende.

HPs nye kommer mest sannsynlig på markedet i løpet av sommeren 2004, og vil koste mellom 4000 og 5000 kroner på det amerikanske markedet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen