TEST: Fire universalkontroller
Test

Fire universalkontroller

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Logitech Harmony One

Logitech henvender seg med sin Harmony One mot den som har en del teknisk innsikt og litt for mange apparater for sitt eget beste.

Med sin selverklærte overlegne brukervennlighet, vennlige ergonomi, og stilige design, passer visstnok Harmony One inn i hvilket som helst hjem, og kan brukes av alle i familien.

Førsteinntrykk

Pakken med Logitech One ser veldig avansert ut, og dersom man har intensjoner om å pakke den sammen igjen en dag, bør man ha tunga rett i munnen når man tar den ut.

I et virvar av manualer og brosjyrer finner vi fjernkontrollen og en hendig ladestasjon. Designen er linjelekker og kontrolleren virker solid og velbygd.

Installasjon

Installasjonen av Logitech One utarter seg i hovedsak på samme måte som med Harmony 525. Det er ikke noe annet enn en kostbar klump med plast før man kobler den mot en PC.

Logitech har vært greie nok til å gjøre det mulig å bare oppdatere konfigurasjonsprogrammet ved å fortelle at man har kjøpt en ny fjernkontroll. Deretter legger den inn all den informasjonen vi hadde lagret på Harmony 525. Dette sparte oss for mye arbeid.

Siden programmet ikke er internettbasert, slik som EZ-RC, går alt som på skinner, og veldig raskt har vi fått full kontroll i stua igjen.

I bruk

LCD-skjermen er det mest iøynefallende ved kontrollen. Denne er knallgod å bruke og fin å se på. Behagelig grafikk og responsiv skjerm gjør aktivitetsbytting og enhetsstyringen til en lek.

Logitech har vektlagt en god tasteplassering, og gruppert tastene etter funksjon. Dette er veldig oversiktig og ikke minst logisk. Vi savner derimot den røde, grønne, gule og blå hurtigtasten som brukes mye i tekst-TV og som på vår TV- og DVD-opptaker brukes i systeminnstillinger. Alle knappene er bakgrunnsbelyst, noe vi setter pris på i mørket.

Harmony One tar seg også godt ut i ladestasjonen sin. Denne har et lys som indikerer om ladning pågår. Som den eneste fjernkontrollen i denne samletesten som har oppladbart batteri, må vi innrømme at vi setter pris på å ikke tenke på et lite pengesluk i batteri-innkjøp her.

Menyer og all annen grensesnitt er på norsk og kontrolleren fungerte ypperlig med alle apparatene våre. Opplæringsfunksjonen er også på plass, og fungerer helt strålende.

Ymse notiser

Med i pakken til Logitech Harmony One, fulgte det:

  • Lader og litiumion-batteri
  • USB-ledning
  • Strømadapter
  • Installerings-CD
  • Installeringsveiledning

Som vi så på Harmony 525, har også Harmony One bevegelsessensor som sørger for at batteri spares når den ikke er i bruk, og at fjernkontrollen blir aktiv med en gang man griper den fatt.

Se konklusjonen for oppsummering av Logitech Harmony One.

One For All Xsight Colour

Logitech Harmony 525

Logitech Harmony One

One For All Kameleon 8

One For All Xsight Colour

Logitech Harmony 525

Logitech Harmony One

One For All Kameleon 8

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen