Test

Fire universalkontroller

Vi er omgitt med mer teknologi i dag enn noensinne, teknologi som skal gjøre livet mer behagelig og lettvint. Alle har en TV, de fleste har også en DVD-spiller, og av de som leser denne artikkelen er det sikkert mange som også har en forsterker, Blu-ray-spiller, projektor, HTPC, et par spillkonsoller og så videre. Stuebordet kan fort se rotete ut med fjernkontrollene til alle disse produktene, men redningen kan være meget enkel: En universalfjernkontroll!

Det finnes et hav av ulike universalkontroller der ute, men i dag ser vi på noen utvalgte få, alle til en pris som ikke bør skremme vettet av en. Vi har sett på to modeller fra Logitech og to fra One For All som heter henholdsvis Harmony 525, Harmony One, Kameleon 8 og Xsight Colour.

Dette er fjernkontroller som havner i kategorien "avansert". De kan programmeres, og skal fungere med omtrent alt som finnes av apparater som mottar IR signaler. Samtlige av fjernkontrollene kan også læres opp av andre fjernkontroller, slik at man er sikret god kompatibilitet.

Vi har testet hver enkelt fjernkontroll opp mot ganske vanlige apparater. I testbenken har vi en Epson TW700 projektor, Philips 32-tommer TV, Harman/Kardon AVR 255 surroundreceiver, Xbox 360 Elite, HTPC m/Vista Ultimate og en Philips DVD-opptager m/80 GB HDD.

Siden både Logitech og One For All skryter av fantastisk kompatibilitet med omtrent alt som finnes av IR-styrte apparater, forventer vi at disse vanlige komponentene skal være en lett match for alle fjernkontrollene.

Takk til Netshop.no og MPX.no for lån av produktene.

Logitech Harmony One

One For All Xsight Colour

Logitech Harmony 525

One For All Kameleon 8

Logitech Harmony One   Les mer »

One For All Xsight Colour   Les mer »

Logitech Harmony 525   Les mer »

One For All Kameleon 8   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen