TEST: Fire universalkontroller
Test

Fire universalkontroller

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Vi er omgitt med mer teknologi i dag enn noensinne, teknologi som skal gjøre livet mer behagelig og lettvint. Alle har en TV, de fleste har også en DVD-spiller, og av de som leser denne artikkelen er det sikkert mange som også har en forsterker, Blu-ray-spiller, projektor, HTPC, et par spillkonsoller og så videre. Stuebordet kan fort se rotete ut med fjernkontrollene til alle disse produktene, men redningen kan være meget enkel: En universalfjernkontroll!

Det finnes et hav av ulike universalkontroller der ute, men i dag ser vi på noen utvalgte få, alle til en pris som ikke bør skremme vettet av en. Vi har sett på to modeller fra Logitech og to fra One For All som heter henholdsvis Harmony 525, Harmony One, Kameleon 8 og Xsight Colour.

Dette er fjernkontroller som havner i kategorien "avansert". De kan programmeres, og skal fungere med omtrent alt som finnes av apparater som mottar IR signaler. Samtlige av fjernkontrollene kan også læres opp av andre fjernkontroller, slik at man er sikret god kompatibilitet.

Vi har testet hver enkelt fjernkontroll opp mot ganske vanlige apparater. I testbenken har vi en Epson TW700 projektor, Philips 32-tommer TV, Harman/Kardon AVR 255 surroundreceiver, Xbox 360 Elite, HTPC m/Vista Ultimate og en Philips DVD-opptager m/80 GB HDD.

Siden både Logitech og One For All skryter av fantastisk kompatibilitet med omtrent alt som finnes av IR-styrte apparater, forventer vi at disse vanlige komponentene skal være en lett match for alle fjernkontrollene.

Takk til Netshop.no og MPX.no for lån av produktene.

One For All Xsight Colour

Logitech Harmony 525

Logitech Harmony One

One For All Kameleon 8

One For All Xsight Colour

Logitech Harmony 525

Logitech Harmony One

One For All Kameleon 8

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen