Fire ting på én gang

Det finnes mange Taiwanske elektronikkfirmaer og konkurransen er stor. Dette gjør at det kreves fantasi for å komme opp med interessante produkter, og nettopp fantasi er neppe mangelvare hos den Taiwanske elektronikkprodusenten Fontastic Telecom Inc.


Mange muligheter med Fontastic THD-9080

Ikke bare er navnet fantasifullt, de har nå lansert en noe uvanlig bærbar DVD-spiller. Den er utstyrt med åttetommers skjerm av TFT-typen og spiller som seg hør og bør DVD-filmer, men også musikk- og video-CDer og MP3-filer. Dessuten er det en innebygget TV-mottaker og fjernkontroll følger med. Men det stopper ikke med det: En innebygget nintendoemulator sørger for at du kan spille gamle 8-bits nintendospill på maskinen.

Lovlig, eller?
Det kan kanskje virke problematisk å få spilt de gamle spillene man eventuelt måtte ha liggende, men det har gjengen i Fontastic tenkt på. De legger like godt ved en CD-plate med 300 spill. Man skulle dermed ikke behøve å kjede seg på en stund, og kanskje kommer heller ikke Nintendos advokater til å kjede seg.

Fontastic har ikke inngått noen lisensavtale for spillene de legger ved. Markedet for 8-bits spill er ikke som det en gang var, men det gjenstår å se om Nintendo lar dette passere uten reaksjoner.

DVD-spilleren bærer navnet THD-9080 og er bare en av mange, teknologiske duppeditter som tilbys fra Fontastic. Du kan lese mer på på hjemmesiden.