Fire tema på fire uker

Det er mørketid og langt fra ideelle fotoforhold, skulle man tro, men det stopper ikke Akams trofaste lesere. I tillegg til nattfotokonkurransen kan vi nemlig tilby flere fotoutfordringer arrangert av våre kjære forumbrukere, og flere av disse kan kombineres om man skulle føle for det.

Februarfesten er delvis inspirert av suksessen med tidligere oktoberfester (og aprilfest), men er lagt opp litt anderledes. Siden februar som oftest består av nøyaktig fire uker, er februarfesten delt opp i fire deler, og den første begynner ikke overraskende første februar. Tanken er at man skal finne seg fire temaer som man tar fotografisk for seg en etter en, og bruker en uke på hver. Påmelding finner du her, og bildene legges ut i din egen deltagertråd her. Husk at det må komme klart frem av emnetittelen at det gjelder februarfesten 2009, og det er fint om du i tråden gjør oppmerksom på hvilke tema og hvilket deltagernivå du har valgt.

Ikke full, men småpussa.
Ikke full, men småpussa.

Samtidig er det en mer langvarig utfordring på gang, nemlig fotodugnaden 2009. Temaet er fullmåne, og dugnaden varer hele året, så man har fremdeles nok av muligheter. Bildene legges her fortløpende, og regler for deltagelse finner du her.

Alle disse aktivitetene forutsetter at du er medlem av vårt forum. Er du ikke det kan du enkelt og greit bli det her. Det koster ingen ting og ditt navn og addresse blir ikke brukt til noe annet, eller solgt til andre.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen