Fire smartinger på vei

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler
Fra venstre: P3300, P3600, S620 og S310.

For tre uker siden skrev vi om fem smarttelefoner fra HTC som skulle være på vei. Nå er fire av disse offisiellt lansert. Felles for alle er at de er basert på Windows Mobile og har innebygget Wi-Fi-støtte.

Her finner du alle detaljene om de nye telefonenene.

Artemis
Artemis har fått navnet P3300 av HTC. Hvorvidt telefonen skal selges under Artemis- eller P3300-navnet, er imidlertid usikkert.

Den nye HTC-telefonen har inngebygget GPS-mottaker, slik at du kan finne frem overalt. Kamera og FM-radio er også på plass.

Trinity
P3600 er navnet på smarttelefonen som har gått under navnet Trinity. Som med Artemis er det usikkert om dette blir det endelige navnet.

Denne Windows-telefonen har støtte for HSDPA. Det betyr at du kan få internetthastighet på flere megabit per sekund dersom mobilnettet støtter det. Foreløpig er det ingen HSDPA-nett i Norge.

Telefonen har også kamera på to megapiksler. HTC markedsfører P3600 som et bærbart underholdningssenter. Det vil si at du kan spille av musikk og se på video på telefonen.

Excalibur
Denne telefonen har navnet S620. Kjennetegnene er en tynn utførelse og et fullt QWERTY-tastatur.

S620 er alternativet for deg som som trenger et lite kontor i lomma. Med stor skjerm, fullt tastatur, firebåndsstøtte, EDGE og Wi-Fi burde du finne en måte å koble deg til internett på stort sett alle bebodde steder på planeten.

Telefonen har også innebygget kamera og støtte for blåtann.

Oxygen
Med et utseende som minner om den gamle klassikeren Siemens ME45, bør S310 i alle fall apellere til alle som er på utkikk etter en telefon som kan bytte ut den gamle Siemens-traveren.

Salgsargumentene HTC bruker på S310 er liten størrelse, mange funksjoner og lav pris. I likhet med S620 kommer S310 med firebåndsstøtte, EDGE og Wi-Fi.

Skjermen er på to tommer, men oppløsningen er på stusselige 176 x 220 piksler. Dette burde likevel være greit for de fleste som først og fremst er på jakt etter en mobil, og ikke en filmfremviser.

Alle telefonene vil komme i salg i løpet av tredje kvartal.

(Kilder: Brighthand.com)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen