(Bilde: Simen Willgohs / Amobil)

Fire nykommere fra LG

Amobil/Barcelona: LG lanserer nå fire mer eller mindre nye mobiltelefoner. Noen av dem har vi imidlertid sett før, blant andre KS20. Denne telefonen ble kjent i mars 2007.

KS20 Viewty

KS20 har en design som minner om selskapets Prada-mobil. Men en viktig forskjell er at KS20 kjører Windows Mobile, og dermed er en fullblods smarttelefon.

Under panseret finner du super-3G og Bluetooth. Telefonen har 128 MB innebygget minne og støtte for Micro-SD-minnekort.

Les mer om LG KS20 »

KF510

KF510 er også en gammel kjenning. Denne ble presentert allerede 5. februar. Telefonen er en slank skyvemodell med berøringsfølsomme taster på fremsiden. Den minner en del om den opprinnelige Chocolate-telefonen.

På baksiden av telefonen sitter det et 3,2 megapikslers kamera med autofokus, som LG skryter av at skal starte opp usedvanlig raskt. Skjermen er dekket av herdet glass.

KF600

KF600 er en skyvetelefon med et merksnodig styresystem. I stedet for navigasjonstaster har den noe LG kaller for Interactpad. Det vil si at den har et berøringsfølsomt område som er både taster, rullehjul og pekeskjerm. Dette området ligger under skjermen. Det er ikke ulikt Samsungs nye modell U900 Soul.

Telefonen har en rekke multimediafunksjoner, som kamera, videoopptak og mp3-spiller. Under panseret finner du Edge, men ikke 3G.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om KF600.

Les mer om LG KF600 »

KF700

LG kaller KF700 for superenkel. Den ser ut til å være en LG KU990 med fulltastatur, men har ikke like imponerende spesifikasjoner.

Nesten hele fremsiden av KF700 er dekket av en 3 tommers trykkfølsom skjerm. I tillegg har den et nummertastatur som blottlegges når skjermen skyves opp. På baksiden sitter det et navigasjonshjul, som på KU990.

KF700 har super-3G, slik at du kan surfe på nettet i høye hastigheter på inntil 7,2 Mbps. Bluetooth er også på plass.

Vi kommer med mer informasjon om KF700.

Les mer om LG KF700 »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen