Fire nye modeller fra Samsung

Samsung satser for tiden hardt på markedet for digitalkameraer. Både når det gjelder kompakte versjoner og de mer profesjonelle speilreflekskameraene.

Nå lanserer de fire ny modeller.

Speilrefleks om kompakt
Ifølge pressemelding har Samsung tre kompaktkameraer og et nytt speilreflekskamera klart for sommeren. Versjonene, kalt L210, L100, S760 og GX-20 vil alle bli å finne i butikkene i løpet av få dager.

Her er det både noe for de mer proffe og de som vil ha et enkelt og billig kamera.

Mange megapiksler
GX-20 er Samsungs nye speilreflekskamera for de mer proffe brukerne. Kameraet tar bilder med 14,6 megapikslers oppløsning, har billedstabilisator og sensorrens. Bildene du tar kan du se direkte på den 2.7 tommer store LCD-skjermen.Samsung lover dessuten at kamerahuset på kameraet skal være værbeskyttet. Det betyr at kameraet skal kunne brukes i lett regn. Om du tar det med til sjøen og dypper det i saltvann, tviler vi derimot på at du vil ha mye glede av det. Veiledende pris er 10.695 kroner.

Enkelt men godt
Om du derimot vil ha et billigere kamera, men fortsatt vil ta bilder av høy kvalitet, så kan L210 være løsningen. Dette kompaktkameraet tar bilder med oppløsning på 10,2 megapiksler på høyeste kvalitet. Dette kameraet har også billedstabilisator slik at du ikke trenger ha den støeste hånden om du benytter deg av den optiske zoomen.Dette kameraet har veiledende pris på 1.699.

Eventuelt kan du gå for lillebroren L100 som er 300 kroner billigere, men har noe lavere oppløsning med sine 8,2 megapiksler. Begge disse kameraene har mulighet for å ta opp video om du ønsker det.For de sparsomme
Om du derimot vil spare på feriebudsjettet, men likevel vil ha gode minner så kan kompaktkameraet S760 være løsningen. Dette kameraet har en pris under tusenlappen, rettere sagt 899 kroner, men likevel en god oppløsning på 7,2 megapiksler.Dette kameraet kommer også med optisk zoom og videofunksjonalitet.

Med et av disse kameraene skal du være godt sikret for å kunne ta vare på ferieminnene, både om du ønsker proffe bilder eller om du vil ha et enkelt kamera for hånden.

Husk bare at teknikk ikke er alt. Resultatene av bildene blir nok mer påvirket av personen som står bak kameraet, enn elektronikken som er inni.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen