Fire døgn med hånden på musen
Teknofil

Fire døgn med hånden på musen

Annonsør­innhold
Les hele saken »
En splitter ny bil er sikkert fristende for de fleste, men hadde du orket sitte fire døgn i strekk foran skjermen for å høste prisen?

Kun fem minutter pause i timen
Volkswagen har akkurat nå en pågående konkurranse hvor vinneren stikker av med en splitter ny Volkswagen Golf til en verdi av 228.500 kroner. Det eneste de behøver å gjøre er å sitte foran skjermen og holde musepekeren over en digital ugave av premien. Enkelt sier du? Konkurransen har nå pågått i tre døgn og 21 timer og deltakerne får kun fem minutter pause hver time. Dette skal være nok til at deltakerne får gått på do og laget seg mat. Noen tid for søvn er derimot ikke lagt inn.

Konkurransen arrangeres av importøren Harald A. Møller AS og er et forsøk på en kreativ annonse som samtidig representerer bilens utholdenhet ifølge arrangørene.

- Sjette generasjon av Volkswagen Golf ble lansert senhøstes i fjor. Så utholdende som Golf har vært – 35 år og like fresh – så var det naturlig for oss å arrangere en ekte utholdenhetskonkurranse. Og nå har diskusjonene internt begynt å bli virkelig høylydte – hvor lenge vil vinneren måtte sitte? Tipsene går alt fra et knapt døgn til over en måned, sier Irene Solstad, markedssjef for Volkswagen i Norge, ifølge pressemelding.


Nesten fire døgn foran skjermen
Så langt har de mest pessimistiske tipsene slått feil. Deltakerne som nå holder ut har så langt sittet i tre dager og 21 timer med hånden på musen og et stødig blikk på skjermen. Konkurransen startet med 196 deltakere, men nå er det kun 10 igjen. Mange har falt ut da de ikke utførte oppgavene eller musepekeren gikk utenfor bilen på skjermen. Atter andre har falt ut på grunn av manglende nettforbindelse. Det skal samtidig bemerkes at det ikke har falt fra en eneste deltaker hittil i dag.

Deltakerne kan vanskelig jukse seg til en seier. De får jevnlig oppgaver de må løse innen en viss frist slik at det merkes om de selv ikke er foran skjermen. Arrangørene kan derimot ikke garantere mot at det ikke er flere deltakere som skjuler seg bak en mus for å stikke av med bilen.

- Det har vi ingen garanti mot, men samtidig tviler jeg på at de ti som sitter igjen nå vil overlate ansvaret til andre. Nå har de tross alt holdt ut i tre dager. Muligens er det noen som overlater musa for å sove en time eller to, men å ryke ut nå på grunn av andres slurv ville være veldig uheldig, forteller Marte Helleland fra markedsavdelingen til Harald A. Møller til Teknofil.

I konkurransereglementet er det nøye beskrevet at arrangørene ikke påtar seg ansvaret for skader som oppstår under konkurransen. Det var nok smart for dette er utvilsomt en oppgave som lett kan fremkalle en senebetennelse eller to.

Hvor lenge tror du de resterende deltakerne vil holde ut med musen på bilen? Om du er nysgjerrig på utfallet kan du selv følge konkurransen her.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen