Fire-høyttalers projektor fra Hitachi

Spesifikasjoner er lagt inn i Produktguiden

Spesifikasjoner er lagt inn i Produktguiden

Pressemelding

Mye god lyd i Hitachis nye, stillegående projektor

God lyd og godt bilde, ny tøff design og nettverktilpasning kjennetegner Hitachis projektor CP-X445. Projektoren er utstyrt med fire innebygde høyttalere (4x3 watt) og kan dermed brukes i undervisnings- og andre større lokaler der det ellers kreves ekstra høyttalere.

Selve projektoren har et lavt lydnivå på kun 33 dB i "Whisper mode". Funksjoner som av/på, lys og kontrast kan styres fra en datamaskin, når projektoren er koblet opp i et nettverk. CP-X445 har XGA-oppløsning og med en lysstyrke på hele 3.200 ANSI-lumen kan den brukes i både middelstore og store lokaler.

Hitachi CP-X445 er meget velutstyrt med PC-, video- og lydinnganger som gjør den lett å koble til og gir stor fleksibilitet. Projektorens lydsystem har fire innebygde høyttalere på tre watt hver, noe som i mange tilfeller utelukker eksterne høyttalere og ekstra ledninger i lokalet.

- En velkommen funksjon for skoler og bedrifter som har mange installerte projektorer, er muligheten til å lese av projektorens status via datanettverket, f.eks. lampe- og filtertid, for derved å kunne effektivisere vedlikeholdet, sier Kenneth Bergman, produktsjef for Hitachi Digital Media Group i Norden.

Det sendes ut en melding via nettverket til alle involverte datamaskiner og IT-ansvarlig vil bli varslet i god tid før lampens levetid er nådd, eller det er nødvendig å rengjøre et filter, noe som er en viktig funksjon når projektoren er i bruk kontinuerlig og sjelden blir slått av.

Via nettverket kan man også styre av/på-funksjonen til ønskede tider, velge signalkilde osv. Standardobjektivet på CP-X445 har 1,2 x zoom. Bildeformatet går fra 30 tommer helt opp til 300 tommer og arbeidsområdet er fra 0,9 til 11 meter. Projektoren er utstyrt med både vertikal og horisontal bildejustering, samt Keystone, som gjør at man kan få et bilde med helt parallelle sider selv om visningsvinkelen er skjev. Den vertikale bildejusteringen gjøres automatisk.

Hitachi CP-X445 er 336x95x265 millimeter (bxhxd) og vekten er 3,9 kilo. Den nye CP-X445 er i første rekke beregnet for stasjonær plassering, men takket være sin relativt lave vekt kan den også brukes som en mobil projektor. Flere forskjellige tilkoblingsmuligheter, blant annet DVI, S-Video og Component, gjør projektoren kompatibel med VHS- og DVD-spillere, digitale TV-bokser, spillkonsoll, samt video- og digitalkameraer. Projektoren kan beskyttes med PIN-kode for å redusere risiko for tyveri.

Veiledende utsalgspris på denne nye projektoren blir 28.900 kroner ekskl. mva.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen