Finner Wi-Fi og blåtann

Du har sikkert hørt om WiFi-finnere før; små dingser som forteller deg når du er innenfor en trådløs internettsone. Men har du hørt om en dings som også finner påslåtte blåtannenheter for deg?

Møt Lindys blåtann- og WiFi-detektor. Med denne lille dingsen i lommen vil du aldri gå glipp av en WiFi-sone innen en radius av 50 meter.

Når du er innenfor en WiFi-sone, vil detektoren vise deg sonens signalstyrke ved hjelp av røde og grønne små LED-lamper. Dermed slipper du å dra opp laptopen for å finne ut som du er innenfor en WiFi-sone eller ikke.

I tillegg til å finne WiFi-soner for deg, kan den hendige lille dingsen si fra hvis du er innenfor radiusen til en påslått blåtannenhet, som for eksempel en mobiltelefon.

Ved å justere frekvensen på snifferen, kan du også bruke Lindys detektor til å finne ut om det er påslåtte trådløse overvåkningskamera i nærheten av deg.

I følge nettstedet Gizmodo kan du kjøpe Lindys blåtann- og WiFi-detektor for $37, eller omtrent 370 kroner fra Lindys egne nettsider.

(Kilder: Gizmodo, Tech Digest)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen