Finner vant VM i mobilkasting

Annonsør­innhold
Les hele saken »
(Bilde: Savonlinna Festivals)
(Bilde: Savonlinna Festivals)

Selv om det nok er et stykke igjen til OL-deltakelse, er mobilkasting blitt en fullt akseptert idrettsgren. På lørdag gikk det syvende VM i mobilkasting av stabelen i Nyslott i Finland.

Årets VM hadde rundt hundre deltakere, og noen kom helt fra Canada og Belgia for å delta, skriver Hegnar Online. Likevel var overvekten av deltakere finske.

I år gikk den mannlige førsteplassen til finnen Lassi Etelätalo, som kastet en mobiltelefon 89 meter. Eija Laakso kastet seg til kvinnenes førsteplass med drøyt 50 meter.

Ikke egne telefoner
Det er usikkert hvilke telefoner deltakerne kastet og hvilke merker som ble brukt. Men ingen av deltakerne har lov til å ha med seg sine egne telefoner. Arrangøren står for telefonene som skal kastes.

Du kan lese mer om konkurransen og se flere bilder på konkurransens egen nettside.

Også her i Norge har mobilkasting fått vind i seilene. Innherred Innovasjon har for eksempel arrangert NM i mobilkasting, hvor formålet var å få deltakere og publikum til å tenke mer på miljøet. Den norske mesteren i mobilkasting heter Sondre Bjørnbet, og har kastet en mobiltelefon 103,10 meter.

(Kilder: Savonlinna Festivals, Hegnar Online)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen