Finner nøklene dine

Du har forsovet deg og skal være på jobb om ti minutter, du leter desperat frem ett par sokker som matcher sånn noenlunde, hiver på deg resten av tøyet og løper mot ytterdøra. Det er da det urovekkende spørsmålet dukker opp: - Hvor er nøklene? Og VISA-kortet?

Kjenner du deg igjen i situasjonen? Da er nok Loc8tor en oppfinnelse for deg. Dette er en håndholdt enhet med èn funksjon - å finne ting.

Merk alt du ikke vil miste
Oppfinnelsen blir levert sammen med små brikker, som kan festes på nøkkelknippet, lommeboka eller andre ting du ikke vil miste. Deretter kan man bruke Loc8tor til å peile inn tingene, så lenge de befinner seg innenfor en rekkevidde på 150 meter.

Når man kjøper Loc8tor får man kun med to brikker, noe som kanskje er i minste laget for de verste rotehuene. Heldigvis får du kjøpt pakker med opp til 25 ekstra brikker, slik at du kan merke det aller meste du er redd for å miste.

Hver brikke har unike signaler, og kan lagres med navn i minnet til Loc8tor, slik at du for eksempel kan velge "nøkler" fra menyen, for å ikke søke opp andre gjenstander enn de du faktisk leter etter.

Finner både kjæledyr og småbarn
Loc8tor kan imidlertid brukes til mer enn å finne saker man vanligvis har i lommen. Det er ikke noe i veien for å merke både kjæledyr og småbarn for å holde disse under oppsyn.

Oppfinnelsen kommer også i en versjon som har fått navnet Loc8tor Plus. Denne er først og fremst nettopp beregnet folk som vil holde kontroll på hvor barna eller kjæledyrene befinner seg. Loc8tor Plus kan stilles inn slik at den slår på en alarm hver gang brikken beveger seg utenfor en forhåndsbestemt sone. I tillegg følger det med spesialbrikker med alarmknapp, slik at barn selv kan trykke inn alarmen hvis de trenger hjelp. Alarmfunksjonen sørger også for at man fort får beskjed dersom man legger fra seg nøkler eller andre ting man har merket og forlater stedet.

Loc8tor skal etter planen komme på markedet før jul. Prisen er ennå ikke kjent.

(Kilder: MobileMag, Coolest Gadgets, Childrenwebmag, Cesweb)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen