Finner nettet for deg

Det er et velkjent faktum at man kan ta med seg en laptop og sette seg på strategiske steder med trådløst nettverk, slik at man kan surfe på internett gratis. Dette er særlig utbredt i store byer, hvor det vrimler av trådløse nettverk.

Det skal allikevel en del til å finne sterke nok signaler til at man faktisk kan holde seg på internett i lengre perioder uten at linjen blir avbrutt. Ihvertfall om man ikke har et eksemplar av Chrysalis Developments nyeste oppfinnelse - en WiFi-søker.

Søkeren har fått det originale navnet WiFi Seeker, og er ikke større enn en vanlig nøkkelring. Ved å trykke inn å holde nede knappen oppå enheten vil denne søke frem 802.11 b/g nettverk innenfor en rekkevidde på rundt 100 meter. Fire lys indikerer hvor sterkt signalet på nettverket er, slik at eieren alltid vil kunne finne den beste plassen å sette seg ned med sin lille bærbare.

Produktet forventes på markedet i løpet av tredje kvartal i år, og vil ha en utsalgspris på $29.95, noe som skulle tilsvare rundt 210 norske kroner. De som måtte være interessert kan bestille WiFi Seeker på produsentens hjemmesider.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen