Finn rett mobil på 30 sekunder

--- KLIKK HER FOR Å GÅ TIL MOBILSØKET ---

 


I dag rullet vi ut en ny versjon av mobilsøket vårt. Dette verktøyet skal gjøre det lettere å finne frem til rett mobil, uten at du trenger å lese gjennom alle testene våre.

For at søket skal klare å anbefale rett telefon, må du svare på noen kjappe spørsmål: Hva som er viktig for deg når du velger mobil, hvilke funksjoner du må ha og hvor mye du er villig til å betale.

Når du har funnet telefonene du er interessert i, kan du sammenligne spesifikasjonene, lese testene, samt se hva andre lesere synes om telefonen. Når du eventuelt har bestemt deg for en telefon, kan du klikke deg inn i prisguiden og finne billigste nettbutikk å handle hos.

I motsetning til andre mobilsøk på nettet, får du her rangert telefonene etter hvor bra de passer til akkurat dine ønsker. Vi har dessuten testet samtlige av telefonene i søket, slik at du kan være sikker på at anbefalingene er gjort på et mest mulig objektivt grunnlag.

Den oppmerksomme leser vil kanskje merke seg at mobilsøket allerede har ligget ute en stund på vår nye portal Tek.no. Vi har imidlertid gjort en del endringer siden sist, som skal sørge for at treffene nå er mer relevante. Det oppgraderte søket ligger ute både på Tek.no og Amobil.

Et søk som dette blir nødvendigvis en forenkling av virkeligheten, og er kun ment å gi en pekepinn om hvilke modeller du bør vurdere. Vi anbefaler at du alltid leser gjennom testen før du bestemmer deg for å kjøpe en ny mobil.

Vær obs på at søket kun leter gjennom vanlige mobiltelefoner som standard. Ønsker du deg en smarttelefon, må du velge dette i rullegardinsmenyen øverst til venstre.

Vi håper du setter pris på det nye mobilsøket, og tar gjerne imot ris, ros og andre tilbakemeldinger! Skriv din mening i forumtråden nedenfor, eller send oss en e-post.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen