Finn.no deler ut Opera-nettleser

Foredelen for Finn.no er åpenbar. Med en god nettleser på mobiltelefonen kan du surfe på Finn.no og finne eller selge varer som om du satt ved PC-en hjemme. For deg er fordelen like åpenbar – du får tilgang til Finn.no og hele resten av Internett på en vanlig mobiltelefon.

- For oss er det viktig at Finn.no er så enkel og tilgjengelig som overhodet mulig, sier Tine Reuterdahl, direktør for Forskning og Utvikling, Finn.no AS I en pressemelding. - Gjennom Opera Mini når vi ut til enda flere brukere på mobiltelefonen, og ved å tilby en egen Finn.no-applikasjon i Opera 9 gjør vi det enklere enn noensinne å benytte seg av Finn.nos tjenester.

Billigere
Finn.no tilbyr i dag en WAP-versjon og en egen nedlastbar mobilversjon av Finn. Disse gir tilgang til Finn.nos innhold, men gir ikke all funksjonaliteten som Finn.no tilbyr på PC. Med Opera Mini vil brukerne kunne utføre de samme oppgavene på mobiltelefonen som på PC fordi Opera Mini tilpasser vanlige nettsider automatisk slik at de kan vises på små mobilskjermer. Dette gjør at nettbaserte tjenester som Finn.no kan nå ut til mobilbrukere gjennom sine eksisterende nettsider uten å måtte investere i kostbare, mobilspesifikke løsninger.

Opera Mini er gratis å laste ned og svært rimelig i bruk fordi Opera Mini komprimerer nettsider med opptil 80 prosent. Du betaler bare for datamengden som blir overført.

Man kan laste ned Opera Mini på to måter:
- Last ned fra http://mini.opera.com med mobiltelefonen (gratis)

eller

- Send SMS med OPERA til 2130 (30 kr)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen