Finn kjappeste bredbånd nær deg
Teknofil

Finn kjappeste bredbånd nær deg

Vår speedometertjeneste har på kort tid rukket å bli svært populær. Her kan du enkelt teste hvor kjapt bredbånd du egentlig har, og om den tilsvarer den prisen du betaler. Du kan også lese andres erfaringer med bredbåndsleverandører og legge igjen dine egne synspunkter og finneste kjapeste leverandør nær deg.

Hvor raskt er ditt bredbånd?

Finn ut her ved hjelp av vår speedometertjeneste.

Finn raskeste leverandør nær deg
Vi har nå fått på plass en funksjon slik at du enkelt kan finne raskeste bredbåndsleverandør nær deg. Ved å oppgi ditt postnummer kan du se andre målinger som er gjort i din kommune og dermed enkelt se hvem som har de raskeste linjene basert på våre målinger. Om du ønsker kjapt bredbånd kan du dermed enkelt finne den leverandøren som i realiteten gir raskest bredbånd. Vær bare oppmerksom på at mange leverandører opererer med flere abonnementer med forskjellig hastighet. Dette kommer ikke frem i våre målinger foreløpig. De store leverandørene kan dermed komme noe lavere ut enn det de høyeste hastighetene de leverer tilsier. Men tjenesten vil gi en god indikasjon på hvem som har best linjer nær deg.


Sjekk hastighet i hele Norge
I vår nye funksjon har vi valgt å fremheve seks kommuner, Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Kristiansand og Tromsø. En kjapp sjekk viser at de beste leverandørene varierer fra kommune til kommune. I Oslo kommer foreløpig leverandøren Consoll best ut med en snitthastighet på 14862 kb per sekund i snitt. I Bergen er det derimot Statoil Data AS som dominerer med en snitthastighet på 8879 kb per sekund. Men det er også fullt mulig å sjekke andre kommuner enn disse. Taster du for eksempel inn postnummer 1400 vil du få en oversikt over Ski kommune hvor Canal Digital kommer ut med den beste hastigheten.

Her kan du selv søke etter statistikk i norske kommuner.


Tjenesten er foreløpig i betaversjon og er avhengig av våre leseres målinger. For at dine målinger skal komme med i denne oversikten må du huske å taste inn ditt postnummer når du måler din hastighet. Du kan fint sjekke andre kommuner enn din egen ved å taste inn postnummer uten å foreta noen måling. Forhåpentligvis vil denne tjenesten være til god hjelp for mange som søker etter den beste bredbåndsleverandøren i sitt nærmiljø.

Teknofils speedometertjeneste hvor du kan teste din bredbåndslinje, si din mening og finne kjappeste leverandør, finner du her.


Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen