Finn kjærligheten med mobilen

Finn kjærligheten med mobilen

Mange nordmenn bruker datingtjenester både på Internett og mobilen for å finne den rette. Nå har det kommet en tjeneste som lar deg søke opp potensielle friere som befinner seg i nærheten av deg.

Posisjonering
Tjenesten Live Dating ble nylig lansert, og er ifølge daglig leder i Modus Communications AS Anders Helliksen landets første datingtjeneste med mulighet for å lokalisere de andre brukerne.

I stedet for å bruke masse tid og penger på å flørte med en på den andre siden av landet, kan du finne beilere som bor i samme by, jobber i samme lokale eller sitter på samme buss som deg selv.

Tjenesten koster 49 kroner å opprette, og foreløpig er posisjoneringen gratis for brukerne.

Hard konkurranse
Selv om Live Dating er de første i Norge som tilbyr posisjonering, har de som prøver lykken enda ikke så mange profiler å velge mellom.

Til sammenlikning har Mobilove, en annen mobil datingtjeneste, over 360.000 brukere i Skandinavia, og mer enn 1 million brukere på verdensbasis.

Plutolife, selskapet bak Mobilove, har ikke valgt å satse på posisjonering, men innrømmer at de har den tekniske løsningen klar, dersom markedet skulle vise interesse for denne typen tjenester.

- Dersom kundene viser interesse for posisjonering, kan vi også tilby dette. Til nå har vår løsning fungert godt for våre brukere, og derfor har vi valgt å la være å tilby posisjonering inntil videre, sier daglig leder Erik Neraal i Plutolife.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen