Finn gratis Wi-Fi

Wi-Fi, eller trådløst internett, blir mer og mer populært både blant privatpersoner og bedrifter. Det finnes mange åpne gratis WiFi-soner rundt om kring i landet, som du kan koble deg til når du behøver å være på nett når du for eksempel er på reise.

For at det skal være litt enklere å finne disse gratis WiFi-sonene, har WiFi-entusiasten Roy Sigurd Karlsbakk opprettet et nettsted med oversikt over offentlige gratis WiFi-soner i norge. Nettstedet er et såkalt Wiki - et nettsted hvor alle lesere kan komme med bidrag og informasjon. Vet du om en åpen WiFi-sone som ikke er nevnt på Karlsbakks nettsted, kan du enkelt redigere listene selv.

Nettstedet inneholder kun lister over åpne WiFi-soner som er ment for allmennheten i utgangspunktet. Du vil derfor ikke få noen oversikt over for eksempel usikrede WiFi-soner fra husstander eller bedrifter.

Oversiktene finner du på adressen gratiswlan.karlsbakk.net.

Skal du til utlandet og gjerne vil være på nett, kan du ta en titt på vår sak om spanske Fon, og deres løsning som gir deg tilgang til gratis Wi-Fi når du er i utlandet.

(Kilde: IT-avisen, gratiswlan.karlsbakk.net)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen