Finn frem, helt gratis

Emappz er et kartprogram, som ikke krever at man har en enhet med GPS, ettersom man har muligheten til å plotte inn hvor man befinner seg på kartet manuelt. Det er selvfølgelig også muligheter for å bruke enheter med GPS sammen med programmet, noe som er mer lettvint ettersom alt går automatisk. Har man en bil med GPS, kan man koble sammen denne med enheten som har Emappz.

Emappz blir i likhet med andre gratis-programmer, som for eksempel nettleseren Opera, finansiert av reklameinntekter. Det unike med Emappz i forhold til andre gratisprogrammer er at reklamen ikke er irriterende, snarere tvert imot. Annonsører hos Emappz får nemlig reklame i form av ikoner som utplasseres på kartene som er innlagt i programmet.

Blant annet har Shell allerede inngått en avtale, slik at alle Shell-stasjonene i Sverige viser på kartet, til fordel for de som er på jakt etter nærmeste bensinstasjon. Dette fører til at Shell får flere kunder, Emappz får råd til å gi ut programmet gratis, og brukeren finner fram.

Foreløpig skal programmet bare lanseres i en versjon med kart over Sverige, men vi kan jo alltids håpe på at det kommer en norsk versjon etter hvert. De som måtte være interessert i å teste ut programvaren kan laste ned en test-versjon fra produsentens hjemmesider fra og med juni. Den endelige versjonen av programmet skal etter planen legges ut i september.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen