Finn flyet ditt

Uansett hvor man måtte være i verden vil man kunne finne flytider eller alternative reiseruter til den destinasjonen man er på vei til - ihvertfall hvis man har en PDA med PALM eller PocketPC som operativsystem.

Programmet er laget av en upartisk produsent, slik at man vil kunne finne de beste alternativene til den ønskede destinasjonen.

Mengden avganger OAG tilbyr informasjon om bør være nok til å tilfredsstille den mest kresne globetrotter. Hele 950 selskap har lagt avgangene sine ut på OAG. Dette gjør det raskt og enkelt å kunne manøvrere seg til den avgangen som passer best for den reisende.

Programmet passer imidlertid ikke bare for de som er på hopp-på-tur. Man kan nemlig finne avganger så langt som tre måneder frem i tid, noe som gjør at man har en fullverdig ferieplanlegger. Har man kjøpt programmet vil man også fortløpende kunne laste ned oppdateringer, slik at man får med seg eventuelle endringer i avganger.

Det er heller ikke noe problem å overføre detaljer om reiserute til Outlook, hvis man vil ha informasjonen i et litt mer oversiktlig format.

Programmet er primært ment for de som reiser mye, og som endrer billetten sin ofte. Hvis man ønsker å dra hjem noen timer tidligere så kan man med en enkel operasjon sjekke om dette lar seg gjøre. Man blir imidlertid ikke kvitt reisebyråene helt enda. Hvis man vil kjøpe - eller endre på en billett, så må man nok fremdeles måtte kontakte det aktuelle flyselskapet eller reisebyrået.

Programmet finnes i to varianter, Basic og Pluss, og er delt opp i geografiske områder Nord Amerika, Europa, Latin Amerika og Asia. Programmet er ikke større enn knappe 2,8 MB, slik at man ikke trenger bekymre seg for å gå tom for øvrig lagringsplass på sin kjære håndholdte.

Prisen på den europeiske versjonen av OAG Flight Finder er noe stiv - 1200 norske kroner. For de som er i målgruppen kan det allikevel tenkes at man får full valuta for pengene. Programmet er imidlertid ikke tilgjengelig på norsk. Ønsker du mer informasjon kan du sjekke OAG sine hjemmesider.

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen