Finn din perfekte bok

Finn din perfekte bok

Det er ikke alltid like greit for den som liker å lese.

Ofte kan vi føle det som om vi har lest alt som er verdt å lese.

Her er heldigvis redningen.

Les også:
Prøv ut Windows Home Server
.
Bedre å søke på porno enn musikk
.
Kan internett forsvinne?

Bok med sex?
Nettsiden ønskebok.no har nemlig opprettet en egen database for bøker. Her rangeres det ikke etter om boken er drama, dokumentar eller fiksjon. Her er det humør, sex og motbydelighet som gjelder.

Du kan nemlig selv stille inn hva slags kriterier du vil ha for boken.

Bok etter ditt humør
Om du vil ha en lett bok fylt med en del sex og et uventet utfall så kan du stille inn dette og få opp en rekke forslag med bøker.

Du kan også velge hva slags hovedperson du vil ha, hva slags sted settingen skal være i og hva slags handling du ønsker deg.

- Ønskebok.no er en morsom og intuitiv måte å søke etter bøker på, basert på lesernes egne erfaringer og personlige valg. I tradisjonelle bokdatabaser må du kunne navnet på en forfatter, en bok eller sjanger. Med ønskebok.no kan du i stedet velge bok etter humør og stemning, skriver personene bak på nettstedet.

Gratis bøker
På denne måten skal du altså kunne oppdage bøker du aldri ellers ville lest. Det beste av alt er at hele konseptet er gratis, også bøkene.

Etter at du har funnet din bok hjelper nemlig nettstedet deg å finne nærmeste bibliotek hvor den utvalgte romanen er på plass.

Så om du er på utkikk etter nytt lesestoff, så er dette kanskje en tjeneste du bør prøve. Selv skal jeg visst hjem å lese boken "En finsk fyllefants dagbok" i kveld.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen