Finn din bolig på mobilen

Finn.no holder som kjent på med å utvikle en mobilversjon av tjenesten der du skal kunne foreta søk i forhold posisjonering. Det innebærer at du i større grad kan reise rundt på måfå i et attraktivt område, og dra på interessante visninger som ligger i nærheten. Nå må imidlertid Finn.no se seg til en viss grad slått av DnB NOR Eiendom som nå lanserer sin ”Finn din bolig”-app til iPhone.
– Uansett hvor du befinner deg i Norge kan du ved hjelp av iPhone-applikasjonen ”Finn din bolig” raskt få svar på akkurat hvor langt det er til nærmeste bolig som er til salgs gjennom DnB NOR Eiendom, sier Therese Frogner Sverre, leder for forretningsutvikling i DnB NOR Eiendom.
Også til andre mobiler
Med den tilgjengelige iPhone-applikasjonen får du opp avstand i antall meter til boligen, samt kart, veibeskrivelse og tips til andre boliger i nærheten. DnB NOR Eiendom lover imidlertid at applikasjonen vil bli tilgjengelig på andre mobilplattformer om kort tid, og nevner i alle fall Android og Windows Mobile. Det svenske selskapet Avantime har utviklet applikasjonen, og tar med seg en god erfaring fra nettopp Sverige på dette området. DnB NOR Eiendoms datterselskap Svensk Fastighetsförmedling var etter sigende en kjempesuksess blant svenske iPhone-brukere.
– Det er stor interesse for mobilt boligsøk, noe den voldsomme responsen rundt lanseringen av den svenske versjonen av ”Finn din bolig” er et eksempel på, avslutter Frogner Sverre.

 
DnB NOR Eiendoms iPhone-app finner du i App Store.
 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen