Finn billigste abonnement

Post- og Teletilsynet lanserer nå en oppdatert versjon av Telepriser.no. Tjenesten lar deg oppgi hvor mye du ringer og skriver meldinger for hver måned. Ut fra dette kalkuleres det hvor mye det vil koste deg å bruke de forskjellige abonnentene fra mobiloperatørene.

Stadig flere bruker Telepriser.no for å finne den rimeligste mobiloperatøren. Mediene har dessuten vært flittige brukere av tjenesten, som gir et godt grunnlag for å sammenligne aktørene på pris. Og mobiloperatørene selv har også brukt resultater fra nettstedet i markedsføring og reklame.

Tilsynet håper at tjenesten vil bli enda mer populær med sitt nye design. En oppusset fasade skal gi bedre oversikt og et mer leservennlig format. Man har også skilt abonnement og kontantkort fra hverandre i oversikten.

I utgangspunktet tilbyr tjenesten en oversikt over priser ved standardforbruk - 30 minutters samtale og 17 SMS per dag for abonnement, og 8 min / 19 SMS per dag for kontantkort. Produktene som kommer ut best er henholdsvis One Busy og Mobysons nye kontantkort.

Om du ønsker å finne ut hvilket abonnement som passer best til ditt forbruk, er det bare å ta et besøk innom Telepriser.no.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen