Finn akkurat din Nokia

Hvis du har planer om å kjøpe ny mobiltelefon, og du kan leve med et utvalg som utelukkende består av Nokia-telefoner, kan det være en idè å sjekke ut Nokias nyeste tjeneste, som skal hjelpe deg med valget.

Find Your Phone er et nytt verktøy fra Nokia som finner de tre telefonene som best passer til akkurat dine behov, ut fra dine svar på fem forskjellige kriterier i seks kategorier. For de som allerede er innehavere av en Nokia-telefon, finnes det dessuten hendig nok en funksjon som lar deg krysse av for at den ikke skal bli tatt med i beregningene.

Alt fra motebevissthet til hvilke transportmidler man bruker for å komme seg fra sted til sted er tatt med i den nok ikke hundre prosent vitenskapelige beregningen, slik at alt fra advokater til betongarbeidere skal kunne finne en telefon som er skreddersydd for å kunne oppfylle de behov og kriterier man måtte ha.

Selv om det er forståelig at Nokia kun har sine egne modeller i databasen, er det liten tvil om at dette gjør verktøyet lite anvendelig for mange. De som derimot ikke ser på det å være begrenset til Nokias telefoner som noen ulempe, kan teste ut Find Your Phone på produsentens egne hjemmesider.

(Undertegnede ble forøvrig anbefalt en N-Gage, mens Øystein fikk beskjed om å sporenstreks anskaffe seg en 6820 eller 6600.)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen