FINN.no slipper Android-app

FINN.no slipper Android-app

Denne skal gjøre det raskere og enklere å legge ut annonser på Torget.

Annonseinnleggingsappen til FINN.no har vært tilgjengelig på iPhone i lang tid, og i forrige uke kom også en fullverdig iPad-app fra FINN. Nå er annonseinnleggingsappen også klar for Android.

I appen kan du knipse et bilde, skrive en annonsetekst, sende den inn og betale via SMS. Merk at appen kun gjelder FINN Torget, altså salg av blant annet møbler, klær, bøker, dingser etc.

Ruster opp utviklingsavdelingen

At denne Android-appen dukker opp nå, kommer som en liten overraskelse. Det virket nemlig ikke som om en Android-app var nært forestående da vi snakket med FINN.no tidligere denne uken. Da var det riktignok ikke snakk om en annonseinnleggingsapp, men snarere en mobiltilpasset utgave av den nye iPad-appen.

Etter nyttår har FINN.no ansatt flere utviklere for å styrke satsningen på mobile plattformer, og lover derfor økt fokus på dette fremover.

– Mobiltrafikken har blitt betydelig, og det er viktig for oss å levere gode tjenester på de største plattformene. Nå som omtrent 40 prosent av mobiltrafikken kommer fra Android er dette absolutt en plattform vi må være tilstede på, sier Ole Kristian Ullereng, direktør på FINN torget, i en pressemelding.

1 av 4 fra mobil og nettbrett

FINN.no opplyser at de har 3,2 millioner brukere hver uke. Nesten en fjerdedel av dem besøker markedsplassen via en mobiltelefon eller et nettbrett. Hittil i år har privatbrukere lagt inn 720 000 annonser på FINN Torget.

– Vi har valgt å gire opp satsningen på mobil, noe vi ser resultatet av denne uken med lansering av vår første Android-app og lansering av iPad-appen for FINN på mandag. En veldig spennende uke for oss, sier produktdirektør for mobil i FINN, Dag Olav Norem.

Last ned FINN Torget annonseinnlegging i Google Play (gratis)

Les også: Slik skal FINN-utfordrer Fribi nå verdenstoppen

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen