FINN.no klar for iPad

FINN.no klar for iPad

Lokker med bedre kart og bildevisning i den nye appen.

FINN.no er den desidert største, norske markedsplassen på Internett. Her kan du som kjent finne alt fra hus, bil og båt til stuemøbler, golfsko og vinylplater.

Fra før finnes iPhone-appen FINN torget annonseinnlegging, en app som som brukerne har belønnet med kun 2 av 5 stjerner i App Store etter den siste oppdateringen. Nå lanserer de imidlertid en langt mer omfattende iPad-app som skal gi deg utvidede muligheter i forhold til nettsiden.

– Når man ser på boliger, biler eller båter er det viktig med god visuell opplevelse, og her tar appen FINN ett langt skritt videre sier Eyvind Larre, leder for FINN Innovasjonslab, i en pressemelding.

Bedre kart

En av hovedfunksjonene i den nye iPad-appen til FINN er kartet. 3D-kartene skal etter sigende dekke "ethvert nabolag i Norge".

– Kartintegrasjonen er noe av det som virkelig skinner i den nye appen. Raskt og enkelt kan du finne ut hva som annonseres av boliger, biler, sofaer og jobber i ulike områder, helt ned på gatenivå, sier Erlend Schei i utviklerteamet.

Andre hovedfunksjoner inkluderer bedre bildevisning, samt rask tilgang til favoritter og lagrede søk direkte i appen.

Slik ser kartløsningen ut.
Slik ser kartløsningen ut.

– Ikke til Android med det første

FINN.no har til nå prioritert apper til Apple-produkter. Den første appen var kun til iPhone, og denne nye er kun til iPad.

Hvorfor finnes ikke den samme appen til iPhone, eller Android-nettbrett og Android-mobiler?

– Android tablet-versjon blir ikke aktuelt med det første, da det har for liten utbredelse (5% av tablet-markedet). iOS og Android-versjoner for telefon er en naturlig forlengelse av iPad-appen, og kommer nok. Vi ønsker å lære litt av iPad-appen først, for å kunne lage en best mulig opplevelse for telefon, svarer Schei.

– Det tar dessuten litt tid å utvikle disse sakene, avslutter han.

Last ned FINN til iPad (gratis)

Det betyr at Android-brukere må nøye seg med den originale nettsiden eller mobil-versjonen m.finn.no enn så lenge. For de iPhone-brukerne, og snart Android-brukerne, som bare er ute etter gratisvarer eller noe som kan byttes bort, er Fribi et alternativ.

Les også: Slik skal Fribi nå verdenstoppen

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen