Finn.no får støtte for BankID
Teknofil
(Bilde: skjermbilde/montasje)

Finn.no får støtte for BankID

Snart blir det tryggere å kjøpe ting fra fremmede.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Har du blitt lurt av en selger på Finn.no noen gang? I løpet av året får den populære rubrikktjenesten støtte for BankID, skriver Dinside. Det skal kunne brukes til å verifisere selger og kjøper, samt gjøre det mulig å betale for varen med en gang.

Det vil imidlertid være helt frivillig å bruke BankID til å identifisere seg. Tanken er at dersom du gjør det, vil du fremstå som en mer pålitelig selger eller kjøper, og at det vil føre til en tryggere handel for alle parter. I tillegg vil BankID gjøre det mulig å betale for varen direkte, etter at du har startet dialog med selgeren. Det skal du kunne gjøre via en ny Kjøp nå-knapp.

- Slik slipper du å ta ut penger. Du kan reservere varen der og da, og slippe å slåss med andre om å få kontakt med selger, og du kan få kvittering for at du har betalt. Det gjelder å gjøre det så enkelt som mulig, sier forretningsutvikler Ådne Skjelstad i Finn.no til Dinside.

I tillegg vil Finn.no åpne for brukervurderinger. Her vil det være opp til selger å gi kjøperen en vurdering først, før kjøper eventuelt kan vurdere selgeren etterpå.

Skal du selge noe på Finn.no?
Slik tar du proffe produktbilder uten proffutstyr »

(Kilde: Dinside)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen