Finn.no åpner butikk i Oslo
Teknofil
(Bilde: Twitter/Finn.no/montasjee)

Finn.no åpner butikk i Oslo

Det blir en "mellomting mellom loppemarked, museum og opplevelsessenter".

Torsdag 20. mars vil Finn.no åpne en fysisk butikk i Oslo. Det melder selskapet på en egen underside for satsningen, og på Twitter.

Butikken, eller det som Finn.no selv beskriver som "en mellomting mellom loppemarked, museum og opplevelsessenter" får adresse i Grensen 5 i Oslo, altså i kvartalet mellom Grubbegata og Akersgata.

Finn.no annonserte planene sine med denne Twitter-meldingen:

 

Fra nettsiden:

Butikken er 500 kvm stor og både torget, reise, jobb, eiendom, bil, oppdrag og småjobber har hver sin lille avdeling. Du kan med andre ord både kjøpe sofa, legge ut en småjobb, skaffe deg en rørlegger, finne deg en ny jobb eller bestille ferie. I tillegg vil vi ha en liten sittegruppe hvor du kan kaffeslabberase, og innimellom vil vi holde ulike kurs og events på kveldstid. Mer om dette snart!

Du skal kunne kjøpe både møbler, kunst og nips i butikken, men noe av det kan det være du må la stå i utstillingen et par uker før du kan hente det ("kunstutstillingsprinsippet", som de kaller det).

Vi får se om to ukers tid hvordan dette blir. Uansett er det kanskje interessant at et selskap som så til de grader forbindes med Internett plutselig vil satse på en fysisk butikk.

Siste nytt får du først på Twitter:
Her kan du følge Teknofil.no »

(Kilder: Finn.no via Twitter)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen