Skaff deg en ny venn med denne appen
Teknofil
(Bilde: Shutterstock/montasje)

Skaff deg en ny venn med denne appen

Savner du noen å dele hobbyen din med?

Vi har plenty med sosiale nettverkstjenester, men ifølge de australske brødrene som har utviklet den nye appen Bridge, var ingen av dem egnet til å skaffe nye venner som ville være med på ting. Eksempelvis ta yoga i parken, danse salsa eller lære seg å surfe.

Med Bridge er hobbyene du liker å bedrive i fokus, ikke bare hva du snakker om og diskuterer, skriver Cnet News. Tanken bak appen er altså at du skal finne frem til andre mennesker som har lyst til å gjøre det samme som deg. 

– Vi innså at de fleste sosiale nettverk-appene på markedet i dag enten fokuserte på online-kontakt, dating eller å bli med i store, eksisterende grupper eller klubber. Det var ingenting der ute for den enkelte som bare var ute etter å fylle et tomrom i sitt sosiale nettverk, sier utvikler Paul Lutkajtis til Cnet News.

Slik fungerer Bridge

Du har ingen andre innloggingsalternativer enn Facebook-kontoen din. Kanskje er dette ment som en form for digital legitimasjon, ved at brukerne må bruke eget navn. Når du har logget inn kan du legge ut en forespørsel og spørre om noen for eksempel vil være med å spille golf eller dra i klatreveggen sammen med deg.

Så fort du har fått kontakt med en annen app-bruker kan dere snakke sammen for å avtale tid og sted for å møtes.

Last ned (gratis): Android / iOS

Kvinner erobrer sosiale medier:
Bare én av tjenestene brukes mest av menn »

(Kilder: Cnet News)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen