Fingeravtrykk på mobilen

De siste ukene har det kommet frem at privatlivet kan være i fare. Foreldre, kjærester og venner sjekker tekstmeldingene dine, og er du riktig uheldig kan det hende noen stikker av med hele mobilen din.

Nå kan du sikre deg både mot snoking og mot langfingra mobilelskere. Dersom andres fingre prøver seg på mobilen din, kommer de nemlig ikke langt. Både menyer og selve mobilen kan låses og kreve fingeravtrykket ditt for å skulle fungere igjen.

Praktisk

Det er ikke bare som sikring av mobilen fingeravtrykkene er nyttige. Du kan nemlig dedikere et nummer til hver av dine ti fingre. Pekefingeren passer bra til en litt pirkete mamma og ring(e)fingeren bra til kjæresten.


Vil du bruke mobilen, som har fått navnet GI100, til annet enn å lese fingeravtrykk, er den utstyrt med en del andre artige finesser.

 

Mobilen har nemlig 1,3 megapikselkamera som både tar stillbilder og video, i tillegg til polyfoniske ringetoner, MMS og vanlige tekstmeldinger.

GI100 er en liten og stilig foldemobil og måler knappe 8x4x2,3 cm. Den veier bare 82 gram, og er med andre ord både lett og hendig.

Hvorvidt vi får glede av å vise mobilen finger’n her til lands vet vi ikke, men det må være lov å håpe.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen