Filmåret 2008; en sniktitt

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Disse to klarer fortsatt ikke å være venner.
Disse to klarer fortsatt ikke å være venner.

Alien vs. Predator 2: Requiem

Når et Predator-skip krasjlander i en landsby i Colorado rømmer alle Aliens ombord og dreper alle Predatorer utenom en. Den siste gjenlevende Predatoren må nå drepe alle Aliens samt den forferdelige PredAlien som ble skapt i slutten av den første AvP filmen. Som alltid er mennesker fanget i midten av denne forferdelige kampen.

Originalfilmen "Alien" har i ettertid skapt flere spinoff-filmer, i nær sagt alle veier. Denne er intet unntak, men filmskaperne har klart å videreutvikle de gode trekkene i den forrige filmen kan dette absolutt være en god opplevelse.

Cloverfield

Monstre i New York fra regissør Abrams?
Monstre i New York fra regissør Abrams?

Bare spenningen ved at det faktisk kommer en film ingen vet hva handler om er verdt et kinobesøk når "Cloverfield" dukker opp i månedsskiftet januar/februar. Handlingen har vært debattert i blant annet USA Today. Noen av forslagene har vært som følger: at historien skal være basert på noe av forfatter H.P. Lovecraft, at asiatiske fremtidsmonstre som Godzilla får leke seg, at vi får en spinoff av Lost, eller at filmen blir en slags tributt til det som skjedde 11. september 2001.

På norske nettsider markedsføres filmen som en science ficton thriller om et monster som angriper New York sett gjennom øynene til en gruppe venner. Uansett hva filmen ender opp med å handle om, J.J. Abrams er kjent for å levere storslagne filmer, og dette er uten tvil noe å se frem til.

XXY

En tvekjønnet Alex skaper forviklinger i
En tvekjønnet Alex skaper forviklinger i "XXY".

Arthausfilmen XXY handler om Alex, en femtenårig hermafroditt som bor sammen med foreldrene sine i frivillig eksil på en liten øy. Når det skal bestemmes hvorvidt Alex skal bli mann eller kvinne, får foreldrene en kirurg på besøk.

Kirurgens tenåringssønn vet ingen ting om Alex tilstand, og hans seksuelle tilnærminger til henne skaper et komplekst drama mellom foreldrene til Alex. Dette skal være et noe sært stykke film, der moralen er at ungdommer kan være mer voksne enn foreldrene.Hellboy 2: The Golden Army

Hellboy skal redde verden, igjen.
Hellboy skal redde verden, igjen.

Etter noe styr med hvem som skal finansiere filmen virker det nå som om det endelig løser seg for den røde helvetesgutten med djevelhånden. Teamet fra den første filmen er fortsatt med; Hellboy, Abe og Liz. I denne andre filmen blir de ufrivillig kjendiser etter at en lekkasje bringer teamets eksistens ut til publikum. Det skaper trøbbel, Hellboy er nemlig ikke så veldig dyktig med hverken presse eller publikum.

Til slutt må alle sammen slåss overvinne trøbbel med pressen og kjempe mot feer, leprechauns, spøkelser og andre eventyrfigurer. Utvilsomt blir dette en oppvisning i fantastisk datamanipulering, om ikke så mye annet.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen