Filemaker lanserer Bento

SAN FRANCISCO (Hardware.no): Filemaker gjorde det kjent i høst at de holdt på å utvikle "Bento" - en databaseløsning for hjemmebruk. Nå er lanseringen av Bento et faktum.

Bento kan i og for seg støtte seg veldig på det gode ryktet til Filemaker, som har vært det opplagte valget for Mac-brukere som trenger en løsning for bruk av database. Og mens Filemaker ikke har vært veldig vanskelig å bruke, har det vært tilrettelagt for profesjonelle og store løsninger. Bento fokuserer på hjemmebruk og det som følger med dette.

Programvaren er utelukkende lansert for Mac OS X Leopard (10.5) og benytter seg av mulighetene dette gir. Blant annet kan det integreres tett mot iCal og Adresseboken til OS X Leopard.

Bruksområdene til Bento kan være å administrere kontakter, holde tak i detaljer rundt prosjekter, sette opp oppgavelister og administrere disse, koordinere arrangementer i tillegg til økonomiadministrasjon som budsjett og utgiftshåndtering.

På Macworld-demonstrasjonen av Bento viser Filemaker til stor begeistring hvor lett det er å få til dynamiske løsninger for brukeren. Det er også lagt inn en hel del maler på bruksområder som du kan ta i bruk og være i gang på null tid.

Bento virker særs gjennomført og elegant og er et av de programmene som har fanget min oppmerksomhet her på Macworld. Du kan prøve ut en gratis demo på Filemakers hjemmesider.

Mer fra Macworld

Hardware.no er på plass i San Francisco for å gi deg de viktigste nyhetene fra Macworld 2008. Få med deg det siste innen Mac på våre temasider.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen