Fildeling på Internet2

Fildelingstjenesten i2hub har vært aktiv på Internet2 i et år, og lar personer som er koblet opp til Internet2 dele filer med svært høy hastighet. The Recording Industry Association of America, RIAA, reagerer nå mot flere studenter som har delt filer via denne tjenesten.

25 studenter ved i alt 18 universiteter blir nå saksøkt av RIAA for fildeling. i2hub har blitt sett på som et tilfluktsområde, og vi ønsket å stikke hull på den misforståelsen uttalte Cary Sherman i RIAA til CNet News.com, og kommenterer at dette har vært en omstyrtelse av de forskningsgrunnene som førte til at Internet2 ble opprettet.

RIAA har tidligere saksøkt flere operatører av fildelingshubber på tre ulike universiteter i USA, og bruker gjerne søksmålene mot universitetsstudenter i sin store kampanje mot fildeling.

i2hub har i en uttalelse etter at søksmålene ble offentliggjort sagt at de ikke tillater aktiviteter som bryter rettene til eiere av kopirettigheter. i2hub blir foreløpig ikke saksøkt av RIAA, men RIAA sier at de har navnene på de som opprettet tjenesten. RIAA ville ikke kommentere hvordan de har fått tak i informasjon om personene som nå blir saksøkt.

Kilde: CNet News.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen