Fikk ikke kjøpe kontorpakke

Alternativ tekst mangler

Koreanske Haansoft, som utvikler programpakken ThinkFree Office, skal nylig ha sagt nei til et tilbud fra søkegiganten Google om oppkjøp av selskapet.

Haansoft tilbyr ulike versjoner av ThinkFree Office - både en gratis nettbasert versjon, og en Java-basert programpakke for PC-er. Programpakken ThinkFree Office skal være kompatibel med blant annet Microsoft Office.

Grunnen til at Haansoft sa nei til tilbudet fra Google er at de ønsker å gå videre med løsningen på egen hånd. Et samarbeid mellom Haansoft og Google er likevel ikke uaktuelt, men det er på nåværende tidspunkt usikkert i hvilken form det eventuelt blir.

Gratis - enn så lenge

Per i dag er den nettbaserte versjonen av ThinkFree Office gratis, men Haansoft skal ha planer om å ta betalt for tjenesten i begynnelsen av neste år.

Selv om løsningen i utgangspunktet er nettbasert, skal det være mulig for brukere å jobbe med tjenesten i frakoblet tilstand.

Premium-versjon av ThinkFree skal etter planen koste 5 til 10 dollar (31 til 62 kroner) per måned. Programmet vil også tilbys i den reklamebaserte gratisversjonen ThinkFree Online Basic Edition.

Les mer om tilbudene på thinkfree.com.

(Kilder: WindowsITPro, Cnet)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen