Fikk gratis silikonpupper ved å chatte på nettet
Teknofil
(Bilde: faksimile/montasje)

Fikk gratis silikonpupper ved å chatte på nettet

Kåte menn donerer penger til desperate kvinner.

Sosiale medier er mer enn bare Facebook og Twitter: Du har også tjenester som MyFreeimplants.com, hvor kvinner som ikke har råd til å betale for silikonpupper kan chatte med menn i bytte mot donasjoner.

Ifølge Ubergizmo har 23 år gamle Gemini Smith nettopp gjennomført en brystoperasjon til 45 000 norske kroner, finansiert av sine følgere på den tvilsomme tjenesten. Dette brukte den unge kvinnen bare tre måneder på.

Ingen nakenbilder?

Den sosiale nettverkstjenesten fungerer slik at kvinnene som ønsker seg nye pupper oppretter en profil, og så mottar de donasjoner fra menn som de må chatte med eller sende bilder og videoer til. Angivelig skal det gå an å tjene pengene uten å blotte seg også.

Donasjonene låses fast hos MyFreeimplants.com, som sørger for at pengene går direkte til klinikken i USA eller Storbritannia som kvinnene har valgt. Med andre ord, du kan ikke ta ut pengene og heller bruke dem til å betale husleie – de er fastlåst til puppeprosjektet.

Nettsiden skal angivelig ha 8 millioner sidevisninger hver måned, noe som tyder på at titusener av amerikanske og britiske menn bruker tid og penger på det sosiale nettverket.

Før og etter: Gemini Smith strutter av lykke etter å ha chattet seg til gratispupper.
Før og etter: Gemini Smith strutter av lykke etter å ha chattet seg til gratispupper.Foto: MyFreeimplants via Ubergizmo

Ikke like lett for alle

23-åringen Smith brukte altså bare tre måneder foran skjermen for å nå målet sitt. Hun skaffet nok donasjoner til å få seg pupper i størrelse 34DD, opp fra 34A, som ifølge henne fikk henne til å "se ut som en 12 år gammel gutt".

En annen bruker på den sosiale nettverkstjenesten, den 34 år gamle trebarnsmoren Angelina Barton, har derimot ikke hatt samme suksess. Hun sier hun har brukt nesten fire år på tjenesten, opptil åtte timer om dagen innimellom, men har fortsatt ikke nådd målet sitt om å få inn de 40 000 kronene hun trenger.

Som vår kilde Ubergizmo også påpeker, kunne hun ikke tjent en slik sum på andre måter i løpet av fire år?

Foreviger akten:
#aftersex er årets kvalmeste Instagram-trend »

(Kilder: Ubergizmo, MyFreeimplants.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen