Fikk du med gårsdagens beste aprilspøker?
Teknofil

Fikk du med gårsdagens beste aprilspøker?

Her er våre favoritter.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Razer Snake Eyes

Vi er vant til å ha haugevis av informasjon på skjermen vår når vi spiller, med alt fra ammunisjonstall til oversikt over fiender og liv. Men hvorfor har vi ikke dette i det virkelige liv enda? Razer har tatt ansvar, og lanserer Razer Snake Eyes. Disse brillene gir deg informasjon om alt som skjer rundt deg, fra antatt ferdighetsnivå på mannen på benken, til informasjon om maten du er i ferd med å spise. Se videoen under for en kort introduksjon, eller gå til Razers hjemmeside for en langt dypere gjennomgang av alle funksjonene.


Trollmanns-hettegenser... Med LEDs!

Nettstedet ThinkGeek har blitt kjent for å produsere alt det en nerd skulle drømme om. Denne gangen har de overgått seg selv, og viser frem noe som antageligvis kommer til å holde seg på drømmestadiet en god stund fremover. Denne hettegenseren er nemlig bevegelsesstyrt, og skal kunne oppdage hvilke magiske bevegelser du utfører, og så akkompagnere det med riktig type lys og lyd. Som flere kommenterer under saken så er dette typisk en av de tingene som så mange nerder vil ha, at de ikke kan gjøre annet enn å realisere konseptet.

Les mer om hettegenseren på nettsiden deres, eller se videoen under.

Adblock ble Catblock

Tilleggsprogrammet AdBlock til Chrome og Safari fikk en midlertid oppdatering i går, da plutselig programmet het CatBlock. I stedet for å blokkere annonser, ble bildene heller byttet ut av søte kattebilder. Skaperen av programmet skal ha fått så mange gode tilbakemeldinger at han nå sier han vil vurdere å lage en egen versjon av CatBlock, hvis han får nok donasjoner.

SkyCMD

Sist ut på listen vår er Microsoft, som skal ha tenkt hardt og lenge på hvordan de kunne friske opp utseendet på deres nettlagringstjeneste Skydrive. De endte opp med å se tilbake på enklere tider, da vi ikke brukte verken mus eller berøringsfølsomme skjermer for å få ting gjort - vi brukte tastaturet. Dermed skapte de SkyCMD, som benytter seg av et DOS-lignende grensesnitt for å la deg navigere deg rundt i filene dine du har lagret på Skydrive. Og ja, det funker faktisk, og det er skremmende morsomt å navigere seg rundt i filene sine på den gode, gamle måten.

Les mer om SkyCMD på Microsofts blogg, eller gå direkte til SkyCMD (krever at du logger inn med din Windows ID)

Dette er bare et lite utvalg av hundrevis av gode aprilspøker som dukket opp på nettet i går. Hvilke likte du best? Bruk gjerne kommentarfeltet nedenfor og lenk til dine favoritter.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen