Fikk du med deg ukens viktigste saker?

Her er de mest spennende nyhetene og testene fra denne uken.

Sjekk også disse sakene fra Mobilen.no

Vårt søsternettsted Mobilen.no dekker temaer for deg som bruker mobiltelefoner og nettbrett i jobben. Her er noen av de viktigste sakene fra denne uken:
Microsoft sponser gründercamp for skoleelever
Blir dette den neste Wordfeud-suksessen?
– Større enn Twitter i Sverige

Det er bare én måned igjen til Mobile World Congress – årets viktigste begivenhet for alle som er interesserte i mobiltelefoner og nettbrett. Men allerede nå begynner det å florere med rykter om hva som kommer til å bli vist på messen.

Her er de viktigste sakene denne uken:

NYHET: – Ny Windows-mobil får 41 megapiksler

Nokia planlegger å lansere en PureView-telefon med Windows Phone og kodenavnet EOS, om vi skal tro det respekterte teknologinettstedet The Verge og deres kilde. Det er gode nyheter for de som er opptatt av å ha et godt mobilkamera.

Pureview er en teknologi som gjør at telefonen velger ut de beste pikslene i et bilde, og setter dette sammen til et mindre bilde enn det bildesensoren egentlig kan levere.

Les hele saken her

TEST: HTC Desire C – fantastisk lyd for pengene

Sommeren 2011 ble vi imponert over hva den lille HTC Wildfire S kunne levere tross sin beskjedne størrelse og lave prislapp. Mobiltelefon som vi nå har hatt på testbenken er nesten helt lik, bortsett fra at den er modernisert på en rekke områder. Blant annet er det Android OS 4 Ice Cream Sandwich i bunnen.

Vår test viser at du skal lete lenge etter en bedre musikkmobil for så lite penger.

Les hele testen her

TEST: Bose SIE2i – Treningsørepropper som sitter

Disse øreproppene er laget for deg som trener, og som har problemer med å få vanlige ørepropper til å sitte på plass. Vi har testet de nye Bose-øreproppene, som også leveres med et treningsarmbånd på kjøpet.  

Se hva vi syntes om dem.

Les hele testen her

NYHET: Denne mobilen har to skjermer

Nec Medias W har to skjermer, og kan brettes. Det gjør den til en av de mest spesielle mobiltelefonene vi har hørt om til nå. I første omgang er telefonen tilgjengelig bare i Japan, dermed har vi ikke testet den ennå.

Men dette virker vel som et spennende konsept?

Les hele saken her

TEST: ZTE Blade III – bedre billigmobil får du ikke

ZTE Blade III er en økonomimodell, og selges til priser som starter på rundt 1200 kroner. Telefonen ser heller ikke simpel ut, men har en ganske elegant design, en god skjerm og mye teknologi og funksjoner i forhold til andre telefoner i denne prisklassen.

Les hvorfor vi ga den vårt Anbefalt-stempel.

Les hele testen her

TEST: Denne dingsen passer mobilen din

Smart Nudge Wave er en liten dings du for eksempel kan feste på nøkkelringen, veska di eller jakkelomma, og koble sammen med en mobiltelefon via Bluetooth. Hensikten er at brikken skal begynne å pipe, mens telefonen vibrerer så snart de to enhetene kommer for langt unna hverandre.

Les testen her

 

Lik oss på Facebook, så holder vi deg oppdatert!

 

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen