Fikk du med deg disse?

Her er ukens mest spennende saker.

Sjekk også disse sakene fra Mobilen.no

Vårt søsternettsted Mobilen.no dekker temaer for deg som bruker mobiltelefoner og nettbrett i jobben. Her er noen av de viktigste sakene fra denne uken:

- Google saboterer Windows Phone
- Apple patenterer ny skjermpenn
- Nettbrett danket ut smartmobilene
- TEST: Denne gir deg Office på iPhone

I løpet av uken har du kunnet lese om blant annet at et alvorlig sikkerhetshull på Samsung-mobiler er tettet, og at pirattjenesten Hackulous må legge ned.

Vi har også gitt deg tips om hvordan du kan bruke mobilen til å komme i form, i tillegg til tester av flere mobilapper – blant annet denne appen som hjelper deg å finne bilen.

Her er de viktigste sakene fra denne uken:

Amobil spår hvordan mobilåret 2013 blir

Et nytt år står for døren, og tradisjonen tro har vi noe på hjertet om hvordan det kommende året vil bli. Her er 11 ting vi tror året vil bringe for deg som er interessert i mobiltelefoner og nettbrett.

Les hele saken her

NYHET: Samsung Galaxy S III og iPhone 5 har dårligst antenner

Det er de som har kjøpt de dyreste mobiltelefonene som har størst risiko for å miste forbindelsen når de prøver å ringe. Det viser en test utført av Gert Frølund Pedersen ved Aalborg Universitets Institut for Elektroniske Systemer.

Les hele saken her

NYHET: Nye flaggskip fra LG, Sony og Huawei vises på CES

Dingsemessen CES starter neste uke, og Amobil.no er selvfølgelig til stede. Ifølge ryktene kommer både LG, Sony, HTC og Huawei til å vise nye modeller på messen.

Les om Sony-, LG- og Huawei-mobilene her

Les om HTC M7 her

NYHET: Slik blir Ubuntu-mobilen

Ubuntu kjenner du kanskje som den desidert mest populære distibusjonen av Linux for PC-er. Nå har Canonical, selskapet bak Ubuntu, lansert Ubuntu for mobiltelefoner, Ubuntu for Android og Ubuntu for TV-en. Slik er mobilvarianten.

Les hele saken her

TEST: ZTE Grand X IN

ZTE Grand X IN er den første telefonen i Norge med Intel-brikkesett. Vi har testet mobiltelefonen, og vår konklusjon er at dette er en overraskende god mobil i forhold til prisen på under 2000 kroner.

Les hele saken her

Har du fått med deg tipsene?

I vår faste seksjon Mobilskolen finner du hver uke nye tips og guider til hvordan du bruker mobiltelefonen på en smartere måte.

Gå til Mobilskolen

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen