Fikk du med deg disse?

Vi oppsummerer de viktigste nyhetene og testene fra uken som gikk.

Denne uken kunne vi melde om at australsk politi advarer mot bruk av Apple-kartene, at EU-prisene for databruk nå gjelder også for nordmenn og at de første leveransene av LG Nexus 4 nå er på vei til Norge.

Vi kunne også by på flere tester av mobiltelefoner og apper, i tillegg til at vi i siste del av Android-skolen viste deg hvordan du rooter telefonen og blir superbruker.

Her er noen av ukens viktigste saker på Amobi.no:

NYHET: YotaPhone har skjerm foran og bak

Denne telefonen fra den russiske operatøren Yota har vanlig skjerm på fremsiden og e-ink-skjerm på baksiden. Skjermen på baksiden fungerer perfekt i sterkt sollys, viser informasjon selv om mobiltelefonen er skrudd av eller er tom for strøm, og bruker strøm kun når den oppdateres.

I denne artikkelen kan du se video av telefonen.

Les hele saken her

NYHET: Google Maps til iPhone kan lastes ned nå

Nå er ventetiden over for alle som har etterlyst en iPhone-versjon av Googles egen kart-app. Torsdag morgen kunne nemlig Google annonsere at den første versjonen av Google Maps for iOS er tilgjengelig for nedlasting i App Store.

Google Maps for iOS har mange av de samme funksjonene som i Google Maps for Android, inkludert den populære Street View-funksjonen som viser bilder på gatenivå og lar deg bevege deg 360 grader rundt.

Les hele saken her

TEST: Sony Xperia V - denne mobilen har alt

Xperia V har 4G, er lynrask, vanntett, elegant, og har 4,3 tommers tor knallskjerm, NFC og svært bra kamera. I tillegg kommer den med en musikkspiller som går utenpå det meste du får på andre mobiltelefoner.

Etter å ha testet telefonen grundig må vi bare slå fast at Sony Xperia V er en av årets aller beste telefoner.

Les hele saken her

GUIDE: Dette er årets jule-apper

Apper som kun er ment å vare over en høytid er sjelden verdt å kjøpe eller laste ned, men det finnes unntak. Jule-apper kan være alt fra apper som hjelper til med planleggingen, til de som byr på oppskrifter på julemat, eller underholdningsapper og spill.

I denne artikkelen har vi plukket ut de beste til Android, iPhone og Windows Phone.

Les hele saken her

GUIDE: Nettbrett som julegave? Les vår tips først

Det er de harde pakkene som er de mest populære under juletreet, og er pakkene attpåtil flate – da er sjansen stor for at noen blir ekstra glade og fornøyde på julaften. Og når vi snakker om flate og harde pakker, tenker vi ikke på konfekt – men på nettbrett.

Vi har plukket ut noen av de beste nettbrettene på markedet. Se hvilke vi anbefaler til ulike bruksområder.

Les hele saken her

TEST: Dette er årets dårligste mobiltelefon

Produsenter som Sony har vist at vann- og støvtette mobiltelefoner ikke behøver å være store og klumpete, men er du ute etter en telefon som også må tåle skikkelig tøff behandling trenger du noe med enda mer solid innpakning. JCB Pro Smart TP909 er en slik telefon.

Dessverre viser det seg at tøffingmobilen JCB Pro Smart er treg, klønete og full av problemer.

Les hele saken her

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen