Etter en del oppmuntring ble journalistene ganske stresset.

Fikk du med deg aprilspøken vår?

Du kan aktivere «Tek Direkte» igjen med en juksekode.

Vi priser oss lykkelige over å ha så mange trofaste og engasjerte lesere, og til årets 1. april ville vi gjøre noe litt større enn vanlig. Etter et topphemmelig møte mellom redaksjonen og utviklerne våre ble vi enige om at vi skulle ha en tjeneste som gikk på tvers av alle Tek-nettsidene – resultatet ble «Direkte»-tjenesten Tek Direkte. 

Slapstick-humor

Hvis du ikke fikk med deg spøken, gikk det hele ut på at du som leser kunne følge med i sanntid mens TEK-journalistene trykket ut godsaker. Du så hvert eneste ord bli skrevet, og et videovindu ga deg en «direktefeed» fra kontoret vårt.

Med en liten knapp under videostrømmen kunne du «oppmuntre journalisten» til å skrive fortere. Dette kunne gjøres med alt fra klask, slag, dytt eller litt sjokoladedryss:

Videoene var selvfølgelig ikke direkte. Alt ble tatt opp på forhånd, og sydd sammen til en interaktiv tjeneste ved hjelp av våre dyktige utviklere. Vi koste oss under innspillingen, da det tross alt ikke er så veldig ofte vi får lov å torturere våre medarbeidere for litt letbeint underholdning! 

Audun fikk nok da en kollega helte vann over han.
Audun fikk nok da en kollega helte vann over han.

Prøv tjenesten igjen!

Mange likte vår nye tulletjeneste, og i lanseringsartikkelen fikk vi mye hyggelig tilbakemelding. Lovord som «genialt», «fantastisk» og «kreativt» ble slengt ut over en lav sko, og det kan virke som de fleste koste seg med å denge løs på journalistene våre.

Ikke alle var like imponerte, og ville helst skru av tjenesten (noe som gikk an, altså!). Til dere som hatet det: Sorry! Til dere som elsket det: Dere kan prøve tjenesten igjen! 

Vi hadde fire ulike journalister for fire av våre største nettsider; Hardware.no, Amobil.no, Teknofil.no og Gamer.no. Hvis du går inn på en artikkel på disse nettsidene, trenger du bare å taste inn den klassiske «Konami-koden», og Direktemodus vil bli aktivert igjen. 

Koden er som følger: 

Du kan prøve ut tjenesten på hvilken som helst artikkel på de fire nettsidene, men her har du et par artikler du kan prøve det ut på: 

 

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen