Fikk du med deg alt som skjedde i uken som gikk?

Fikk du med deg alt som skjedde i uken som gikk?

Dette var de største sakene i uka som gikk

Det er søndag midt på sommeren, og i rekordvarmen over hele landet er det nok mange som har brukt tiden på å slikke sol. Likevel har det kommet mange nyheter, tester og gode historier de siste syv dagene. Produkter lanseres, sikkerhetshull avdekkes, og det er stadig noe som skjer.

Nå kan du oppdatere deg på de største og mest populære sakene fra uka som gikk:

Skaffet VPN – mangedoblet Netflix-hastigheten

Colin Nederkoorn er en gründer i New York. Med en fiberoptisk nettlinje, og i verdens kanskje aller mest sentrale by, skulle man kanskje tro han ville ha grei hastighet og god kvalitet når han ville se filmer på Netflix, men den gang ei. Så skrudde han på VPN.

Les hele saken her »

Odd Arne lagde egne VR-briller av Lego

Foto: Odd Arne Roll

VR-brillene Oculus Rift får stadig mye oppmerksomhet, selv om ingen vet når en ferdig versjon til forbrukere kan være klar. Det var ikke noe problem for Odd Arne Roll fra Søgne, som etter en Lego-konkurranse med sønnen kom på å lage fungerende VR-briller til et par hundre kroner av Lego.

Les hele saken her »

– Hva i all verden driver Nvidia med?

Foto: Varg Aamo, Hardware.no

Helt i starten av denne uken ble Nvidia Shield Tablet lansert, og dagen etter kunne vi fortelle om vårt første møte med det nye nettbrettet. Vi dro nemlig til London for å få en tidlig sniktitt, og da Shield Tablet ble avduket skjønte vi så godt som ingenting; akkurat som de andre journalistene i rommet.

Les hele sniktitten her »

Ypperlig ytelse og fornuftig pris

Foto: Intel

Intel har nylig rullet ut en rekke nye prosessorer, og blant disse finner vi folkemodellen Intel Core i5 4690. Vi fikk inn et eksemplar til test, og konklusjonen var klar – her får du mye ytelse til en fornuftig pris. Det er bare litt synd at den ikke kan overklokkes, men sånt har man jo andre alternativer til.

Les hele testen her »

«Verdens sikreste operativsystem» ikke sikkert likevel

Foto: icsnaps/Shutterstock.com

Det kommer til stadighet nye skandaler hvor det blir avslørt at vanlige folk overvåkes. Dermed er det ikke så rart at mange søker til måter å bli anonym på nettet på, og ett middel for å klare dette har vært operativsystemet Tails. Denne uken ble det imidlertid avdekket at Tails kan ha en alvorlig sikkerhetsfeil.

Les hele saken her »

Nettbankene nede for tredje gang i sommer

Foto: Evry, DNB

Det er sommer, det er sol, og det er trøbbel med nettbanker og kortbetaling. Onsdag denne uken fikk mange norske bankkunder igjen problemer med å gjøre opp for seg elektronisk, da Evry – leverandøren av nett og tjenester til de fleste av bankene her til lands – opplevde nye tekniske problemer.

Les hele saken her »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen