(Bilde: YouTube)

FIFA bannlyser Beats under VM

Nekter Neymar og de andre fotballstjernene å bruke disse hodetelefonene.

Fordi Sony er offisiell hovedsponsor under årets fotball-VM i Brasil, har FIFA lagt ned forbud mot å bruke hodetelefoner fra Beats for deltakende spillere. Ifølge Reuters er Dr. Dres fargerike hodetelefoner favoritten blant mange av fotballstjernene, som Neymar, Rooney og Suarez.

FIFA vil angivelig nekte spillerne å bruke Beats-hodetelefoner på stadionene der de spiller offisielle kamper, samt på pressekonferanser eller andre medieoppdrag.

Sony skal ha sendt alle spillerne som deltar i VM sine egne Sony-hodetelefoner de kan bruke, men foreløpig har Beats stjålet showet. 

– Mer autentisk

Ifølge markedsstrateg Ellen Petry Leanse, som tidligere har jobbet for både Google og Apple, har det stor markedsverdi at spillerne velger å bruke et bestemt hodetelefonmerke. Hun mener at dette er minst like viktig som at publikum får se hva slags fotballsko spillerne bruker, eller hvilken sportsdrikk de drikker.

– Kanskje mer, faktisk. Beats er ikke en sponsor, så budskapet er mer autentisk og troverdig, sier Leanse til Reuters.

Beats, som nylig ble kjøpt opp av Apple for 18 milliarder kroner, kuppet også sommer-OL i 2012, da de sendte ut tusenvis av hodetelefoner til utøvere og støtteapparat. Den gangen var det Panasonic de stjal showet fra. 

Les også: Apple vil snart gi deg lyd gjennom ladekontakten »

(Kilde: Reuters)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen