Anmeldelse FIFA 13

Deilig fotballmoro

FIFA har aldri vært mer realistisk.

[Gamer.no]: Fotball er verdens største idrett. Det finnes over 250 millioner aktive spillere spredt over hele verden. Ganger du det tallet med tre, begynner du å nærme deg antall TV-seere som så VM-finalen mellom Spania og Nederland for to år siden.

Det er mange som mener mye om sporten, også i spillform. I mange år var det en kamp om tronen mellom Pro Evolution Soccer-serien fra Konami, og FIFA-spillene til EA Sports.

De siste årene har det vært liten tvil om at FIFA har vunnet denne kampen. Det har vært det beste og mest innholdsrike fotballspillet på markedet.

Mer uforutsigbart

På vei mot målet.
På vei mot målet.

EA Canada har sagt at deres største mål for årets spill er å bringe det uforutsigbare i fotballen inn i spillet. Endringen rundt førsteberøring har mye å si her, og spillfølelsen har helt klart forandret seg ganske mye sammenlignet med FIFA 12. Selv om det til tider kan kjennes litt vel tilfeldig ut, er det en nyvinning jeg håper EA bygger videre på.

Klokere medspillere

Forbedret kunstig intelligens, spesielt i angrep, gjør spillet mer realistisk enn noen sinne. Smartere valg og mer riktige løpebaner gir fotballkamper som er både spennende og uforutsigbare. De endringene som er gjort bidrar til å gjøre kampene mer likt virkeligheten. Kan du fotball vil du helt klart ha en fordel i årets spill. Har du evnen til å lese ballbaner, forutse pasninger og være litt i forkant, vil du nok etter hvert også vinne mange kamper.

Noe for enhver

Hun fikk Zlatan. (I feil drakt for anledningen)
Her flyr Zlatan. (I feil drakt for anledningen)

FIFA-serien har blitt enorm siden den spede begynnelse i 1993. Her finnes det en spillmodus for alle, enten det er over nett med og mot andre, i sofaen med venner eller mann mot maskin. Du kan gjøre alt fra å detaljstyre en klubb til å kontrollere en enkelt spiller fra amatør til superstjerne.

FIFA 13 er et spill for fotballspillere og de som elsker sporten. Om det ikke er en fullverdig erstatter for virkeligheten, kommer det i hvert fall veldig nære.

FIFA 13 kommer i salg torsdag 27. september, for det meste som finnes av spillplattformer. Vi har vurdert Xbox 360-utgaven.

Dom X360: 9/10 KLASSISK

Vil du vite mer om spillet?
Les hele anmeldelsen av FIFA 13 på Gamer.no

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen