Fet kjøling for hete CPU-er

<em>Scythe Orochi</em>
Scythe Orochi

HANNOVER (Hardware.no): Scythe Orochi er navnet på den nye kjempekjøleren fra Scythe. Den kan minne om en forvokst Ninja-kjøler som er lagt over på siden. Tanken bak kjøleren er at den skal kunne fungere helt passivt.

Prosessoren som blir kjølt ned utstillingen er en AMD Athlon X2 5000+ og ribbene føltes godt lunkne, uten å være direkte varme.

Orochi er forøvrig navnet på en japansk fantasidrage, av den typen man ikke vil møte i en mørk bakgate. Heldigvis ble den nedkjempet av den store helten Susano-Oh. Så hvis noen andre kjølerprodusenter føler kallet, her har dere et navnetips.

<em>Testsystem med Scythe Orochi</em>
Testsystem med Scythe Orochi

Det er også en ny revisjon av gode, gamle Ninja på gang. Navnet er Ninja 2, noe som kanskje ikke er så veldig fantasifult. Antallet varmerør er det samme som før, men kjøleren har fått en ny design. I samme slengen kan vi ta med at det kommer en ren kobberversjon av Ninja-en også.


<em>Scythe Ninja 2</em>
Scythe Ninja 2

Scythe hadde også tatt med seg en prototype på en ny kjøler. Denne hadde to ulike navn, både Ninja Master og Giant Ninja. Uansett navnevalg, dette er en noe mer omfangsrik variant av Ninja-kjøleren.


<em>Prototype, navnet blir Giant Ninja eller Ninja Master</em>
Prototype, navnet blir Giant Ninja eller Ninja Master

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen